Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Sat, rørt eller rystet? Bestem selv!

Sat, rørt eller rystet? Bestem selv!

Pærer-banan yoghurt, A38, skyr med ekstra protein og en klassisk yoghurt naturel. Markedet boomer med forskellige syrnede mælkeprodukter og det bliver svære og svære at vælge. Med YOKOs yoghurt naturel bestemmer du selv hvordan du vil nyde din yoghurt.

Er alle yoghurter flydende?

Køber du normalt din yoghurt naturel på karton eller i et bæger, er du formentlig vant til at den let glider ud af emballagen og fylder morgenmadsskålen med en flydende glat yoghurt. Det er denne yoghurt de fleste forestiller sig, når man spørger om de mon spiser yoghurt til morgenmad. Den findes både i naturel-udgaven og med masser af forskellige smage. Historisk set er den traditionelle yoghurt dog “sat” hvilket betyder at den sætter sig i glasset den laves i og får en spejlblank og glat overflade. Det gør den fordi at den satte yoghurt får en mere fast struktur og lethed som danner et såkaldt spejl i overfladen.

Det mest populære valg

Den satte yoghurt er faktisk mere populær blandt danskerne end de fleste regner med, men der er stadigvæk mange, der foretrækker yoghurten flydende - børnenes favorit. 

Én yoghurt - flere valgmuligheder

Derfor har vi hos YOKO udviklet en yoghurt naturel, der både kan være det ene og det andet. Det betyder at I derhjemme ikke behøver at være enig om hvilken yoghurt, der er bedst.  

Fra køleskabet er yoghurten sat, som den traditionelle yoghurt. Ønsker du en mere flydende yoghurt, skal du blot røre et par omgange i glasset og Wupti! Så har du en klassisk flydende yoghurt. Det kan du fordi YOKO er helt uden tilsætningsstoffer og fortykningsmidler, som ellers er med til at yoghurten holder konsistensen.

Med portionsanretningerne kan du endda skifte mellem sat og rørt yoghurt fra dag til dag. 

Yoghurt eller drikkeyoghurt? 

Plejer du at smide en drikkeyoghurt eller to i indkøbskurven? Ingen problemer! Prøv at skrue låget tilbage på dit YOKO-glas og giv yoghurten et ordentligt shake. Så har du en drikkeyoghurt. 

Yoghurt hvor alle kan være med!

Mere end bare en yoghurt

Den unikke konsistens af YOKOs yoghurt naturel i kombination med den milde neutrale smag gør det tilmed endnu nemmere at bruge YOKO i smoothies, dressinger og madlavning. Mulighederne er uendelige, så det er bare med at komme i gang. 

Klik her for at bestille dit første yoghurt-kit.

Efterlad en kommentar