Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Lav mad med YOKO og vind 3 YOKO-kulturer og et gavekort på 500 kr.!

Lav mad med YOKO og vind 3 YOKO-kulturer og et gavekort på 500 kr.!

Lav mad med YOKO og vind 3 YOKO-kulturer og et gavekort på 500 kr.!

Tag YOKO med, når du går i køkkenet og få muligheden for at vinde 3 styks YOKO-kulturer samt et gavekort på 500 kr. til en valgfri butik.

Den milde neutrale smag og cremede konsistens gør YOKOs yoghurt naturel til en oplagt ingrediens i dine kokkerier. Yoghurten giver din dressing en friskhed, tilsætter luft til din bolledej og får din lune ret til at hænge ekstra godt sammen. 

Din opskrift, kan sikre dig 3 aktive kulturer og gavekort!

Vi vil gerne se, hvordan DU bruger YOKOs yoghurt i din madlavning. Kun fantasien sætter grænser og du kan allerede nu hente lidt inspiration her på hjemmesiden og på vores Instagramprofil. Du er også velkommen til at søge inspiration i kogebøger eller andre steder på nettet. 

Deltag inden 6. juni

For at deltage i konkurrencen skal du indsende en opskrift, hvori YOKOs yoghurt indgår på den ene eller anden måde. Du bestemmer helt selv. Du skal også vedhæfte et par billeder af det færdige resultat og det er kun et plus, hvis du gør lidt ekstra ud af billederne. Konkurrencen løber til og med 6. Juni 2020 og den heldige vinder af de 3 YOKO-kulturer og gavekortet får direkte besked. Vinderens opskrift vil ligeledes blive offentliggjort på vores kanaler. 

Indsend dit bidrag til: mrn@yokotime.com og marker mailen med “Opskriftskonkurrence Maj 2020”

Husk at angive dit fulde navn, telefonnummer, adresse og evt. Instagram profilnavn.

Vi glæder os til at modtage dit bidrag!

Efterlad en kommentar