Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Letmælksyoghurt i dag, sojayoghurt i morgen. Hvorfor ikke?

Letmælksyoghurt i dag, sojayoghurt i morgen. Hvorfor ikke?

Yoghurten har aldrig været mere populær i Danmark end den er nu. Til trods for den kontinuerlige udvikling af syrnede mælkeprodukter og yoghurt alternativer som skyr og ymer, forbliver yoghurten nu engang en favorit i rigtig mange danske hjem. Faktisk spiser danskerne i gennemsnit over 14 liter om året, altså per person. Det er altså rigtig meget yoghurt, der bliver rørt, anrettet med smagfulde toppings og kørt indenbords her i Danmark.

Danskernes forskellige yoghurtvaner 

Men som med så mange andre ting, er der ikke to danskere, der er ens. Danskernes yoghurt vaner bevæger sig i øst og i vest og det samme gør allergier, overbevisninger og andre faktorer, der påvirker vores valg af produkter, når vi handler ind. 

For mange har den klassiske letmælksyoghurt, haft samme placering på køleskabshylden i årevis. For nogle, har allergener som eksempelvis laktoseintolerans, tvunget dem ud i alternative yoghurter, lavet på sojadrik eller kokosmælk. Og for andre er det et valg udelukkende baseret på smag, konsistens og næringsindhold. Konklusionen er, at vi alle er forskellige, og derfor er vores yoghurt-ønsker det naturligvis også. 

Én kultur, fire muligheder

Hos YOKO har vi udviklet en plantebaseret multikultur, der kan bruges sammen med komælk, kokosmælk, soja- og hampedrik. Det betyder at du helt selv bestemmer om din YOKO yoghurt skal være en klassisk letmælks- eller sødmælksyoghurt, om den skal være vegansk og helt fri for gluten og laktose.

Du kan også vælge at variere det. Måske er I en broget flok i familien. Mange oplever at det kan være svært at tilfredsstille alle i familien samtidig med at der tages hensyn til individuelle allergier og interesser. Med YOKO kan du netop det. Intet forhindrer dig i at lave en portion af hver! 

Vælg selv fedtprocenten

Du kan desuden selv vælge om yoghurten skal laves på økologisk mælk eller plantedrik og om den skal have en lav eller høj fedtprocent. YOKO er en yoghurt alle kan være med på, made byYou. 

Opskriften er den samme til komælk, soja- og hampedrik. Til kokosmælk bruges en anden fremgangsmetode. Konceptet er dog det samme: det tager kun 20 minutter og så har du 20 dages nydelse! 

Bestil dit kit her.

2 Kommentarer

  • Jeanette Borresen
   14. May 2020

   Hej. Lyder godt - men ..... :) Hvordan kan jeg være sikker på, at den rette temp. holdes i tasken ? Bliver temp. ikke lavere og lavere som timerne går ? Jeg har læst et sted på nettet, at yoghurt skal stå 12 timer i køleskab efterflg. - skal jeres yoghurt ikke det ? Bh Jeanette

  • Ricky, YOKO
   20. May 2020

   Hej Jeanette. Gode spørgsmål tak for det. Vores yoghurt taske er fremstillet til at holde på den nødvendige temperatur i processen, så det står vi naturligvis inde for hos YOKO :-) Både vores kultur og taske er specielt fremstillet til at lave hjemmelavet yoghurt, og det er nemt og enkelt og alle kan være med. Vores yoghurt er klar efter 6 timer i køleskabet. Mange yoghurt hilsner fra YOKO teamet.

Efterlad en kommentar