Yoghurt-kit m. 9 kulturer (mest populære)

  Inkl. moms

  Du for lige nu et gratis YOKO-kit med til en værdi af 199 kr. - YOKO-kit inkl. 9 yoghurt kulturer, svarende til 18 liter færdiglavet aktiv yoghurt til 3 måneder. Lav selv yoghurt på under 20 min. og du vælger selv om du vil lave på mælk, soya, hamp eller kokos. Mild og skøn i smag og konsistens. 

  Hvert kvartal leverer vi 9 nye kulturer til 18 liter skøn og aktiv yoghurt til kun kr. 240 ekskl. levering, Husk det er uden binding hos YOKO, nemt og bekvemt og vi leverer lige til døren eller en pakkeboks. Du kan også vælge at købe kittet og selv vælge antal kulturer som enkeltkøb. 

  *Aktiv = probiotisk - du får ca. 3 milliarder aktive og herunder mælkesyrebakterier per portion og ca. 12 mia. per liter. Boost og styrk din tarmflora, immunforsvar m.v. for et godt helbred.

  Mængderabat

  AntalPrisDu sparer
  8236,30 krOp til 29,60 kr
  Antal

  YOKO´s kit og kultur til fremstilling af aktiv (probiotisk) yoghurt er sammensat, så du får et  boost til dit immunforsvar og skaber balance i din krop og meget nemt at lave. Holdbarhed 20 dage på uåbnede glas og åbnede glas 3 dage.

  Det er til dig, der vil nyde en yoghurt og den helt særlige YOKO konsistens.

  YOKO er uden tilsat sukker og tilsætningsstoffer og fri for det "hele"

  YOKO laves på mælk, soya, hamp og kokosmælk.

   

  Hver kultur giver 2 liter færdiglavet aktiv* yoghurt, med undtagelse af kokos yoghurt som giver ca. det halve.

  6009

  Produktinformation

  Indeholder grene af
  Bifidobacterium lactis
  Lactobacillus acidophilus
  Streptococcus thermophilus
  Størrelse
  2 gram