Yoko Byyou
YOKO er navnet på vores yoghurt og byYou, er fordi du laver den. Det er nemt og enkelt! Yoghurten laves på kun to ingredienser: vores aktive kultur og alle typer af mælk, eller soyadrik, hampedrik og kokosmælk. Vores aktive kultur er med til at booste dit immunforsvar og holde kroppen i balance. Og så smager den skønt! 

Fremgangsmåde

Vi har lavet en række vejledninger i forhold til, hvilken mælke- eller plantetype du vælger. YOKO byYou laves på den samme basisvejledning i fire steps, dog har kokos sin egen vejledning. Følg anvisningen og læs om tips og gode råd inden du går i gang med din YOKO byYou.

Sådan laver du yoghurt på mælk
Sådan laver du yoghurt på soja og hampedrik

Generelle tips

Du kan benytte et vandbad for hurtigere opvarmning, samt nedkøling. F.eks. tager en almindelig nedkøling ca. 45-60 min. som er mest optimalt, men nedkøling i vandbad tager ca. 5-7 min. og fungerer fint. Kommer mælken under 40 grader ved nedkøling, varmer du den blot op til de 45 grader igen. Når din yoghurt har stået i 7-8 timer, er den klar til køleskabet.

Er min yoghurt færdig ?

Tag et glas op af tasken og hæld det lidt på skrå for at se om yoghurten er blevet fast. Hvis den stadig er flydende, lad den stå en time mere indtil den er fast. OBS! Tasken må ikke flyttes under processen. Du kan også med fordel benytte et stykke madpapir mellem glas og låg. Så kan du skrive dato på så du altid kan se hvornår du lavede dem, eller bare fordi det ser lidt lækkert ud til dine gæster eller i køleskabet.

Det eneste du skal, er at købe et yoghurt kit og herefter vælge det antal kulturer du ønsker leveret, enten i engangskøb eller med fast levering hver måned eller hvert kvartal.  Vi anbefaler at du vælger kvartal, så sparer du både penge og sammen hjælper vi miljøet med mindre emballage og mindre transport - Køb her