Sundhed & Fakta

Hvordan virker mælkesyrebakterier ?
I vores mave-tarm-system findes mange forskellige bakterier. Nogle af bakterierne er ”dårlige”, mens andre er ”gode” eller neutrale. De ”gode” bakterier hjælper kroppen med at beskytte mod sygdomme og bidrager til en god fordøjelse, mens de ”dårlige” bakterier kan give problemer med fordøjelsen og skabe ubehag, oppustet mave m.v. For at opretholde en sund tarmflora er det vigtigt at have nok af de ”gode” bakterier, der kan undertrykke de ”dårlige” bakterier. Stress og sygdom kan medføre, at antallet af de gode bakterier mindskes, og antallet af de dårlige bakterier øges hyppigere end normalt. Ubalance skaber uro i mave-tarm-systemet og give maveproblemer som luft i maven, oppustethed og diarré.

Indtager man produkter med probiotika, virker mælkesyrebakterierne ved, at de sætter sig fast på cellerne i tarmen og derefter nedbryder de dårlige bakterier. På den måde kommer der flere gode bakterier end dårlige, hvilket skaber balance i tarmfloraen, og styrker dermed dig og dit immunforsvar.

Hvad er aktive mælkesyrebakterier ?
Aktive mælkesyrebakterier er de gode probiotiske bakterier, der indeholder levende mikroorganismer, heriblandt mælkesyrebakterier og som findes naturligt i vores tarme og som skaber balance i maven og derved styrker immunforsvaret. Disse aktive mælkesyrebakterier er tilstede i YOKO produktet.

Yderligere fordele, hvor du kan indtage YOKO´s aktive mælkesyrebakterier: (Husk altid at konsultere en læge eller diatæst hvis du er i tvivl.)

  • Rejsediarre
  • Diarre som følge af kemoterapi
  • Tarmsygdomme
  • Irritabel tyktarm
  • Kolik hos spædbørn
  • Mavesår
  • Eksem
  • Lungeinfektioner
  • Blærebetændelse

Hvorfor lave yoghurt med YOKO ?
YOKO er den eneste yoghurt på markedet som er aktiv, og uden sukker og andre tilsætningsstoffer.

Hertil, så kan du selv vælge din fedt procent i mælk, eller om du vil lave vegansk, og så alle de mange muligheder du har, se mere i vores inspiration herom. 

Med YOKO er du sikker på at undgå det sukker og de mange tilsætningsstoffer som findes i utallige yoghurter. Når du selv laver YOKO byYou består det udelukkende af dit valg af mælke- eller plantetype og så YOKO kulturen (mælkesyrebakterier). En portion YOKO byYou indeholder ca. 3 milliarder mælkesyrebakterier og hver kultur ca. 27 milliarder gode mælkesyre bakterier, som giver dig de 2 liter. Du ved dermed præcist, hvad din yoghurt indeholder - gode aktive mælkesyrebakterier, som er gode for dig, din fordøjelse og dit immunforsvar - og du vælger selv mælk eller plantetype – ingen skjulte sødemidler eller tilsætningsstoffer.