OM YOKO
Navnet stammer fra sammentrækningen af yoghurt og ko, YO-KO. Idéen var en mild og hjemmelavet aktiv yoghurt, som et nemt alternativ til den færdiglavede med sukker og tilsætningsstoffer.

Vi har valgt en sat yoghurt som efter vores overbevisning giver den lækreste konsistens. Sat yoghurt betyder at den hældes på glas, hvor den hviler og sætter sig indtil den opnår den ønskede konsistens. Smagen er neutral og mild og konsistensen fast og let.

 

Vi har også valgt at kalde det YOKO, fordi man i EU kun må kalde det yoghurt når den er lavet på mælk. Vores yoghurt kan nemlig ikke bare laves på mælk, den kan også laves på de plantebaserede drikke soja og hamp, samt kokosmælk. Vi kalder det YOKO byYou.

 

Men YOKO er meget mere end bare yoghurt. Det unikke ved vores yoghurt er nemlig, at den blandt andet kan rystes og blive til en drikkeyoghurt, en lækker dressing, creme fraiche, smoothie eller endda til is.

 

Udover yoghurt laver vi også topping som Granola og flere spændende ting er i støbeskeen. Vores granola er bl.a. lavet på superfood jordknolden chufa, og er gluten- og nøddefri og kommer både ristet i honning, samt i veganske udgaver.

 

Fælles forbliver altid, at vi ikke går på kompromis med vores produkter. Det skal være et nemt og sundt alternativ for dig og din familie. 

MAKEs YOUR BODY SMILE

 

Hvorfor YOKO?

YOKO er gode ingredienser, ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller tilsat sukker og selvfølgelig med fokus på økologi. Vores yoghurt kultur er med probiotika, der booster dit immunforsvar, bringer kroppen i balance og gør dig sund indefra. Vi kalder det selv - no nonsense!

 

Vores vision soleklar

YOKO skal være dit førstevalg inden for morgenmad og sunde snacks!

 

Vores mission er vores mantra

We want to make your body smile...og det vil vi, ved at tilbyde sunde og enkle YOKO produkter, som er nemme at få fat i – og kan bruges på flere forskellige måder.

 

Vores værdier er ikke bare værdier

Vores fire værdier er ikke bare lir, men en væsentlig del af vores YOKO team og lig alle vores produkter.

 

ÆRLIGHED

No nonsense. Hverken i vores produkter eller os. You get what you see!

 

VALGFRIHED

Vi blander os ikke i, hvor gammel du er, om du er veganer, afrikaner eller svensker. YOKO er for alle.

 

KVALITET og KREATIVITET

Vi vil gøre os fortjente til din tillid ved konstant og kompromisløst at være kreative og udvikle YOKO.

 

COMMUNITY ENGAGEMENT

Vi lytter og eeelsker engagement.