Lav verdens sundeste yoghurt pÅ 7 min
Kunne du tænke dig at lave den sundeste økologiske yoghurt på under 7 min?  YOKO byYou er en hjemmelavet aktiv yoghurt. En yoghurt med mild smag som du aldrig har prøvet før, og du vil elske det og din krop får et spark af vitaminer og aktive mælkesyrebakterier som styrker dit immunforsvar. En beslutning som vil gøre dig glad.
  • 27 milliarder aktive mælkesyrebakterier per kultur.
  • 1 kultur = 2 liter yoghurt fordelt i 9 glas/portioner.
  • Booster mave og tarm, styrker immunforsvaret.
  • Vil du også smage og mærke en forskel ?
ANDRES ERFARINGER

Vi er vilde med YOKO i min familie, da det er supernemt at lave og det er en skøn måde at give dig selv og dine børn et sundt  og lækkert måltid. Jeg arbejder med sundhed og familiens immumforsvar. Produktet er uden tilsætningsstoffer, og fyldt med sunde probiotiske bakterier der er vigtige for vores fordøjelse og immumsystemet og meget mere.  YOKO får den varmeste anbefaling.

Anette Stradt fra Æblebørn.dk
Sundhedsplejerske

YOKO er så mild i smagen at der ikke skal sukker på og jeg bruger den både som yoghurt, men også til dressinger, bagning og som ansigtsmaske.  Hele min familie er vilde med produktet og særligt børnebørnene er vilde med mormors yoghurt, og altid en overraskelse om det er på mælk eller en Soja-vanilje. Læs mere

Jeg har arbejdet med ernæring til både syge og raske patienter i 15 år på sygehus som diætist og de sidste 27 år som selvstændig og konsulent for lægehuse. Jeg har det sidste år været en del af YOKOs testpanel og udvikling, hvor jeg har afprøvet det på mine kunder med gode resultater. Mange af dem med tarmproblemer, har fået det meget bedre i tarmene og mere ro i maven, da man kan lave det med den mælk som passer til en, eksempelvis laktosefri eller vegansk. Jeg kan kun anbefale YOKO herfra og alle kan være med.

Susanne Kvindebjerg 
Aut. Klinisk Diætist

YOKO byYou laves i 3 simple steps. Se, hvor nemt det er i videoen.

Læs sundhedsfakta
Læs mere om sundhedsdata, tryk på knappen.

Bestil dit YOKO kit
Bestil YOKO kit i dag

Bestil dit YOKO kit

Det eneste du skal bruge er vores yoghurt kit og kultur.

YOKO byYou kan købes som et engangskøb eller på abonnement (uden binding). Tilbuddet består af et YOKO kit + 9 breve med YOKO mælkesyrebakterier – og bliver selvfølgelig leveret direkte til din hoveddør eller pakkeboks. Hvert brev med kultur rækker til 2 liter, så de 9 breve bliver derfor til 18 liter aktiv yoghurt og vi lover dig, du bliver vild med det.

Yoghurt-kit m. 9 kulturer (mest populære)
240,00 kr

Brug yoghurten pÅ 7 forskellige mÅder

Hvorfor vÆlge YOKO ?

Fordi det korteste svar er, at YOKO er det sundeste yoghurt produkt på markedet og endda det eneste, hvor du let og nemt selv kan lave det. En yoghurt, som er proppet med aktiv mælkesyre, som et plus til yoghurten som i sig selv er mild, og lækker.  Så uanset om du søger det lækreste måltid, snack m.v. eller har behov for lidt ekstra gode bakterier til maven, hvis du lider af forstoppelse eller andet, så er YOKO det rigtige valg og du vil ikke fortryde det!

Vi er det eneste produkt på markedet, hvor du får en aktiv yoghurt, som ikke har farvestoffer, tilsat sukker og alle de andre tilsætnings stoffer, som vi gerne vil undgå for at få en sundere tilværelse. Din krop vil mærke en forskel og det er så nemt.

Du kan lave yoghurten til ca. samme pris, som du betaler for en helt alm. økologisk fabriks fremstillet naturel yoghurt i detail handlen, som ofte koster omkring 18-22 kr.

YOKO er en såkaldt sat yoghurt, som giver den lækreste konsistens, samt de mange anvendelses muligheder som en alm. mejeri yoghurt ikke har. Sat yoghurt betyder at den hældes på glas, men din valgte mælk er lun, hvor den hviler og sætter sig, og derved opnår den lækre konsistens. Smagen er neutral og mild og konsistensen fast og let.  Alle de gode elementer som dør i en mejeri produktion lever i bedste velgående i den satte yoghurt.

YOKO kan laves på alle typer mælk. Almindelig, økologisk, bio, gårdmælk, men den kan også laves på de plantebaserede drikke som soja og hamp, samt kokosmælk. Vi kalder det YOKO byYou fordi du laver den og valget er dit.

YOKO er meget mere end bare yoghurt. Det unikke ved vores yoghurt er nemlig, at den blandt andet kan rystes og blive til en drikkeyoghurt, en lækker dressing, creme fraiche, smoothie eller endda til is. På vores inspirationside/blog kan du se alle de lækre opskrifter, som vi hele tiden udvikler og hver måned lancerer vi minimum en ny opskrift.

Udover yoghurt laver vi også topping som Granola og flere spændende ting er i støbeskeen. Vores granola er bl.a. lavet på superfood jordknolden chufa, og er gluten- og nøddefri og kommer både ristet i honning, samt i veganske udgaver.

Fælles forbliver altid, at vi ikke går på kompromis med vores produkter. Det skal være et nemt og sundt alternativ for dig og din familie.

MAKES YOUR BODY SMILE

Hvorfor YOKO?
YOKO er gode ingredienser, ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller tilsat sukker og selvfølgelig med fokus på økologi hvor det er muligt. Vores yoghurt kultur til den hjemmelavede yoghurt er aktiv, dvs den indeholder probiotika,  som er en vigtig kilde til balance i mave og krop.  YOKO booster dit immunforsvar, bringer kroppen i balance og gør dig sund indefra og så smager det bare godt.

Vores vision er soleklar: YOKO skal være dit førstevalg inden for morgenmad og sunde snacks!

Vores mission er vores mantra, We want to make your body smile...og det vil vi, ved at tilbyde sunde og enkle YOKO produkter, som er nemme at få fat i – og kan bruges på flere forskellige måder og mest af alt, ønsker vi din tillid til os.

Kvalitet og kreativitet.
Vi vil gøre os fortjente til din tillid ved konstant og kompromisløst at være kreative og udvikle YOKO, vores produkt linie og gerne blive ved med at overraske positivt.

Har du flere spørgsmål, så kontakt os endelig ☺