Lav verdens sundeste yoghurt pÅ 7 min
Kunne du tænke dig at lave den sundeste yoghurt på 7 min? YOKO byYou er en hjemmelavet aktiv yoghurt, der kan laves på mælk, soja og hampedrik, samt kokosmælk. Du skal kun bruge vores kultur, kit og så tilsætte dit mælke eller plantedrik. En yoghurt som du aldrig har prøvet før, smagen er helt i top mild og lækker og din krop får et spark af vitaminer og aktive mælkesyrebakterier.
  • 27 milliarder aktive mælkesyrebakterier per kultur
  • 9 portioner per gang i alt 2 liter
  • Booster dit mavetarm system og styrker immunforsvaret
  • Vil du mærke en forskel ?
DET SIGER VORES TESTPANEL

Jeg  arbejder med sundhed og familiens immunforsvar, og har testet produktet for YOKO. Det er supernemt at lave og uden tilsætningsstoffer, og fyldt med sunde probiotiske bakterier, der er vigtige for fordøjelsen, immunsystemet og meget mere.Det er supernemt at lave og uden tilsætningsstoffer, og fyldt med sunde probiotiske bakterier, der er vigtige for fordøjelsen, immunsystemet og meget mere. Læs mere..

Anette Stradt fra Æblebørn
Sundhedsplejerske

Jeg arbejder med sundhed og familiens immunforsvar, og har testet produktet for YOKO. Det er supernemt at lave og uden tilsætningsstoffer, og fyldt med sunde probiotiske bakterier, der er vigtige for fordøjelsen, immunsystemet og meget mere.Det er supernemt at lave og uden tilsætningsstoffer, og fyldt med sunde probiotiske bakterier, der er vigtige for fordøjelsen, immunsystemet og meget mere. Læs mere..

Anette Stradt fra Æblebørn
Sundhedsplejerske

YOKO byYou laves i 3 simple steps. Se, hvor nemt det er i videoen.

Læs sundhedsfakta
Læs mere om sundhedsdata, tryk på knappen.

Bestil dit YOKO kit
Bestil YOKO kit i dag

Bestil dit YOKO kit

Det eneste du skal bruge er vores yoghurt kit og kultur.

YOKO byYou kan købes som et engangskøb eller på abonnement (uden binding). Tilbuddet består af et YOKO kit + 9 breve med YOKO mælkesyrebakterier – og bliver selvfølgelig leveret direkte til din hoveddør eller pakkeboks. Hvert brev med kultur rækker til 2 liter, så de 9 breve bliver derfor til 18 liter aktiv yoghurt og vi lover dig, du bliver vild med det.

Yoghurt-kit m. 9 kulturer (mest populære)
240,00 kr

Du kan lave både yoghurt, is og hentet fra inspirationssiden

Kokos is lavet på YOKO

Sat, rørt eller rystet? Bestem selv!

Sat, rørt eller rystet? Bestem selv!

Bestil dit YOKO kit

Hvad er aktive mælkesyrebakterier?
Aktive mælkesyrebakterier er de gode probiotiske bakterier, der indeholder levende mikroorganismer, heriblandt mælkesyrebakterier og som findes naturligt i vores tarme og som skaber balance i maven og derved styrker immunforsvaret.
 Andre fordele ved brug af aktive mælkesyrebakterier
• Vaginale infektioner
 • Rejsediarre
 • Diarre som følge af kemoterapi
 • Tarmsygdomme
 • Irritabel tyktarm
 • Kolik hos spædbørn
 • Mavesår
 • Eksem
 • Lungeinfektioner

Hvordan virker mælkesyrebakterier?
I vores mave-tarm-system findes mange forskellige bakterier. Nogle af bakterierne er ”dårlige”, mens andre er ”gode” eller neutrale. De ”gode” bakterier hjælper kroppen med at beskytte mod sygdomme og bidrager til en god fordøjelse, mens de ”dårlige” bakterier kan give problemer med fordøjelsen og skabe ubehag. For at opretholde en sund tarmflora er det vigtigt at have nok af de ”gode” bakterier, der kan undertrykke de ”dårlige” bakterier. Dog kan stress og sygdom medføre, at antallet af de gode bakterier mindskes, og antallet af de dårlige bakterier øges. Det kan skabe ubalance i mave-tarm-systemet og give maveproblemer som luft i maven, oppustethed og diarré.
Indtager man produkter med probiotika, virker mælkesyrebakterierne ved, at de sætter sig fast på cellerne i tarmen og derefter nedbryder de dårlige bakterier. På den måde kommer der flere gode bakterier end dårlige, hvilket skaber balance i tarmfloraen, og styrker dermed dig og dit immunforsvar.

Hvorfor lave det selv ?
Undgå sukker og tilsætningsstoffer. Når du selv laver YOKO byYou består det udelukkende af dit valg af mælke- eller plantetype og så YOKO kulturen (mælkesyrebakterier). En portion YOKO byYou indeholder ca. 3 milliarder mælkesyrebakterier og hver kultur ca. 27 milliarder gode mælkesyre bakterier. Du ved dermed præcist, hvad din yoghurt indeholder - gode aktive mælkesyrebakterier, som er gode for dig, din fordøjelse og dit immunforsvar - og du vælger selv mælk eller plantetype – ingen skjulte sødemidler eller tilsætningsstoffer.